About

Kjo faqe pasqyron përpjekjen e qytetarëve të zakonshëm shqiptarë, të cilët kërkojnë një kontratë më të ndershme me SHBA-të, si: liberalizim të lëvizjes drejt Mbretërisë së Bashkuar, Kanada, SHBA, dhe të drejtën për të punuar në BE vetëm me pasaportë.

%d bloggers like this: